فروشگاه لوازم خانگی نورکالا

دسته بندی



هیچ کالایی در سبد خرید شما موجود نمی باشد.

از بین بردن رسوب آهکی درون کتری و سماور

برای از بین بردن رسوب آهکی درون کتری و سماور می توانید: 

روش اول: برای جرم های نسبتا تازه و لایه های نازک آهکی، ابتدا کتری را داغ کنید و سپس مقداری آب یخ درون آن بریزید با این روش جرم ها به آرامی از جدار کتری کنده می شوند توجه داشته باشید برای این منظور نباید کتری بسیار داغ شود چرا که موجب از بین رفتن لحیم داخل آن می گردد.

 

رفع رسوبات کتری,روش های از بین بردن رسویات کتری و سماور


روش دوم: می توانید مقداری سرکه درون کتری ریخته و مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آب آن را خالی کرده و بشویید و دوباره از آب پر کنید و بگذارید بجوشد این کار برای از بردن بوی نامطبوع سرکه از داخل کتری بسیار موثر است.

روش سوم: یکی دیگر از روش های جالب از بین بردن رسوب کتری ها و جلوگیری از رسوب مجدد آن ها استفاده از فلس صدف یا همان گوش ماهی ها است که باعث می شود آهک موجود در آب را به خود جذب نمایند، از این روش پس از جرم زدایی و یا برای کتری های نو استفاده کنید تا آهک آب به دیواره های آن جذب نشود.

 

رفع رسوب کتری و سماور,راهکارهای رفع رسوب کتری و سماور

می توانید برای جرم گیری کتری و سماور از مقداری جوش شیرین حل شده در آب نیز استفاده کنید
روش چهارم: روش موثر دیگر برای رسوب زدایی استفاده از سیب زمینی رنده شده است در ظرف مورد نظر با توجه به اندازه ظرف دو یا سه سیب زمینی رنده کنید و اجازه دهید با آب به مدت نیم ساعت بجوشد، سپس یک تکه زاج سفید کوبیده شده به آن اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید، آب آن را خالی کنید بشویید و بگذارید با آب تازه بجوشد.

روش پنجم: می توانید برای جرم گیری از مقداری جوش شیرین حل شده در آب نیز استفاده کنید، برای این منظور این ترکیب را به نسبت ۲ به ۱ تهیه کنید و بگذارید درون کتری بجوشد، اگر به نتیجه نرسیدید این عمل را چند بار تکرار کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

 

مراحل از بین بردن رسوبات سماور, رفع رسوب کتری

می توانید برای جرم گیری کتری و سماور از مقداری جوش شیرین حل شده در آب نیز استفاده کنید
روش ششم: اگر مقدار رسوبات حجیم نیست و کتری مورد نظر شما کوچک است می توانید درون آن آب بریزید و به مدت نصف روز در جایخی یخچال قرار دهید. پس از گذشت مدت مذکور آن را درآورده پس از خارج شدن یخ از آن کتری رسوب زدایی می شود، آن را بشویید و با آب تازه بگذارید به جوش بیاید.

 

توصیه‌های لازم برای استفاده از سماور
*قبل از استفاده بهتر است دوبار آب سماور را به طور کامل جوشانیده و تخلیه کنید. 
*برای تمیز کردن جرم جداره داخلی سماور هرگز از اسید، سرکه و مواد مشابه استفاده نکنید. 
*سطح جرم گرفته داخل منبع آب سماور را اسکاج بزنید تا جرم آن به طور کامل گرفته شود. برای جلوگیری از جمع شدن جرم بهتر است این کار را هر 15 روز یکبار انجام دهید. 
*سماورهای گازی برای استفاده از گاز لوله‌کشی شهری طراحی و تنظیم شده است. چنانچه بخواهید از گاز مایع (کپسول) استفاده کنید حتما به تعمیر‌کار متخصص مجرب مراجعه کنید. 
*زمانی که آب داخل سماور به علت جوشیدن دائم تبخیر شده و مخزن آب سماور فاقد آب است، بهتر آن است که فقط چراغ سماور را خاموش کرده و صبر کنید تا به طور کامل، بدنه سماور سرد شود. در این‌صورت سماور با کوچکترین مشکلی قابل استفاده مجدد است.
*سماورهای تولید شده زیر نظر متخصصان فنی مورد کنترل کیفی قرار گرفته است؛ بنابراین در صورت هر گونه نقص فنی قبل از مصرف با کارخانه (واحد کنترل) تماس بگیرید. 
*برای نگهداری طولانی مدت سماور حتما در جای خشک و عاری از رطوبت نگهداری شود. 
*از شستن چراغ سماور اجتناب کنید.